Kapcsolat

+36-30/215-8668

Szerző

George Csapo (AKBway alapító, szerző)

Az egészséges életmóddal és természetgyógyászattal már gyerekkoromban kapcsolatba kerültem édesapámon keresztül, aki csontkovácsolással és az egészséges étrenddel kezdett el foglalkozni. Láttam, ahogyan apám – miután teljesen megváltoztatta étrendjét – kigyógyult a több mint 10 éve fennálló szénanáthájából. A nagymamámnak pedig gyógynövények segítségével múlt el a több éve fennálló makacs lábszárfekélye, majd a látása egy speciális szemtorna segítségével 80 éves kora után javult meg. A szürkehályogja az orvosok legnagyobb megdöbbenésére műtét nélkül tűnt el a szeméről.

Érdeklődési köröm már gyermekkoromban megmutatkozott amikor otthon, a polcokon sorakozó természetgyógyászati könyvek olvasásával töltöttem a szabadidőmet.

Rengeteg különböző gyógymódot kipróbáltam saját magamon, illetve édesapámmal együtt is (több napos böjtöktől kezdve a légzőgyakorlatokon, meditációkon át), melyek alapján egy sajátos elméletet kezdtem kialakítani az egészségre vonatkozólag.

Megfigyeléseim szerint minden betegség oka, egy olyan természetes egyensúly felborulására vezethető vissza, melynek legfőbb oka a civilizáció, és az ezzel járó anomáliák. A betegségek azonban visszafordíthatók abban az esetben ha reprodukáljuk az ősi természetes körülményeinket a civilizációs környezetünkben, így biztosítva azt, hogy szervezetünk az öngyógyító folyamatai segítségével minden problémáját orvosolni tudja.

Később közgazdász diplomát szereztem, majd multinacionális cégeknél kezdtem el dolgozni. Meghatározó élmény, és tapasztalat volt az életemben, hogy a nagyvállalati világ után egy bioélelmiszereket előállító és forgalmazó cég ügyvezetője lettem, így az egészséges étkezés és táplálkozás újra központi szerepet töltött be az életemben.

Barátoknak, ismerősöknek adtam táplálkozási, életmódbeli tanácsokat a saját elméletem alapján, és rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a legkülönfélébb betegségekben szenvedőktől. Néhány esetben az öngyógyító folyamatok intenzitásai még engem is megleptek, az ismerősök egymásnak adták a kilincset. Így született meg az igény a könyvre, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek a legfontosabb tudnivalók, és az a szemléletmód, amelyet ez a természetes életmód képvisel.

Nem vagyok sem orvos, sem pedig dietetikus (és nem is kérdőjelezem meg ezek létjogosultságát). Kizárólag a saját, és a rengeteg hozzám forduló ember pozitív visszajelzései voltak a segítségemre a metodika kialakításánál. Megítélésem szerint nem várni kell a a csodát valamilyen drága „csodakészítmény” által, mert a megoldás ennél sokkal egyszerűbb. A természetességen keresztül érhetjük el a legharmónikusabban azt a testi és lelki egészséget, amely mindannyiunk veleszületett adottsága.